Vettel: Ricciardo momentán jobb nálam - F1VILÁG.HU

Vettel: Ricciardo momentán jobb nálam

HIRDETÉS

Sebastian Vettel, a Red Bull Racing négyszeres világbajnoka elismerte, csapattársa, Daniel Ricciardo jelen pillanatban jobb teljesítményt nyújt nála.


Sebastian Vettel, a Red Bull Racing négyszeres világbajnoka elismerte, csapattársa, Daniel Ricciardo jelen pillanatban jobb teljesítményt nyújt nála.

A címvédő a harmadik rajtkockát szerezte meg a Kínai Nagydíj mai időmérőjén, és újfent alulmaradt ausztrál márkatársával szemben.

Vettel elárulta, pontosan tudja, hogy fejlődnie kell, Ricciardo ugyanis jelen pillanatban jobban teljesít nála – ami eléggé zavarja is.

„Az idei év nagyon más, teljesen mások az autók is, össze sem lehet hasonlítani a helyzetet a tavalyival” – vallotta be a címvédő.

„Daniel pedig nagyszerű munkát végez. Nemcsak egy jó hétvégéje volt, hanem következetesen jól teljesít. Eddig ő a legtöbbet tudta kihozni az autóból, én pedig egy kicsit talán többet küszködök.”

„De ugyanolyan versenygépeink vannak, ha tehát legyőz engem, azt teljesen tisztességes küzdelem során teszi. Ez pedig nem igazán tetszik nekem. Szóval tudom, hogy egy kicsit jobban kell teljesítenem.”

A mai esős időmérő után az időjósok száraz versenyre számítanak Sanghajban, Vettel azonban fenntartásokkal kezelő az előrejelzéseket. A német abban bízik, esélye lesz a dobogóra – legyenek bármilyenek is a körülmények.

„Azt mondják, az idő rendben lesz holnap, de az előrejelzésekben nem bízhat meg az ember – szóval a legjobb az lesz, ha reggel kinézünk az ablakon, akkor már látni fogjuk, mi a helyzet.”

„A gumik tekintetében meg volt kötve ma a kezünk. Remélhetőleg holnap hasonló pozícióban végezhetünk majd.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!