Vettel szerint a Mercedes kemény ellenfél lesz holnap

Bár jól indult a szuzukai hétvége számára, Sebastian Vettel úgy érzi, nem lesz könnyű megverni a Mercedes csapatát a Japán Nagydíj szombati időmérő edzésén.


Bár jól indult a szuzukai hétvége számára, Sebastian Vettel úgy érzi, nem lesz könnyű megverni a Mercedes csapatát a Japán Nagydíj szombati időmérő edzésén.

A német versenyző a nap legjobb idejével zárt az élen pénteken, miután azonban az első szabadedzést a Mercedesek uralták, kemény küzdelemre számít.

„Az autó egyensúlya rendben van, de szerintem még javulhatunk” – nyugtázta a ma látottakat a negyedik világbajnoki diadalára pályázó német.

„A gumik megóvása nagyon fontos ezen a pályán, főleg a futamon. Az autó jól működik jelen pillanatban, de meg kell bizonyosodnunk arról, hogy jól állítjuk be.”

Vettel kifejtette, elégedett a ma látottakkal, ám tudja, nem lesz könnyű dolga Szuzukában sem.

„Jó volt látni, hogy ma odatettük magunkat, de a pénteki eredmények nem mindig fontosak. Holnapra tovább kell javulnunk, mivel a Mercedes erős lesz az időmérőn.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel állítja, jó döntést hozott a Ferrari Kínában

A Forma-1-es Azeri Nagydíj helyszínén, Bakuban is forró témát szolgáltatott a Ferrari csapatánál kialakult helyzet. A legutóbbi, kínai versenyen az olaszok Sebastian Vettelnek kedveztek, de vajon valóban ő az első számú versenyző a maranellóiaknál?

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek