Vettel szerint a versenyen erős lesz a Ferrari

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari, FrenchGP2018

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője úgy érzi, túlságosan is próbálkozott gyorskörén a Francia Nagydíj időmérő edzésén, így kénytelen beérni a 3. rajthellyel.

A Francia Nagydíj időmérő edzésén egyértelműen a Mercedes dominált: Lewis Hamilton és Valtteri Bottas indulhat majd az első sorból, mögöttük 3,7 tizedmásodperces lemaradással végzett Vettel.

A német pilóta hibázott gyorskörén, részben ennek is betudható a hátránya, pedig az időmérő korábbi szakaszában úgy érezte, hogy lehet esélye a pole pozícióra.

„Nehéz megtalálni a megfelelő egyensúlyt” – nyilatkozta Vettel az időmérőt követően. „Megpróbáltam mindent beleadni az utolsó próbálkozáskor, de utólag azt mondom, hogy túl keményen nyomtam. Próbálkozol, itt vagy ott időt nyersz, aztán lecsúszol, és végül ott vagy, hogy időt veszítesz, ahelyett, hogy javítottál volna.”

„Az első próbálkozás után láttam, hogy talán ott lehetünk, hogy egy tökéletes körrel esélyem lehet, de sajnos nem így történt” – folytatta a német.

Vettel azonban nem esett kétségbe, szerinte bízhatnak a Ferrari versenytempójában: „A harmadik hellyel tulajdonképpen elégedett vagyok, mert a versenyen jó kell, hogy legyen az autónk” – mondta.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!