Vettel szerint lehet esélye a Ferrarinak hétvégén - F1VILÁG.HU

Vettel szerint lehet esélye a Ferrarinak hétvégén

HIRDETÉS

Egyáltalán nem nevezné borzasztónak a Ferrari 2016-os szezonját a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, aki saját bevallása szerint hisz abban, hogy a Ferrari nyerhet Szingapúrban.


Egyáltalán nem nevezné borzasztónak a Ferrari 2016-os szezonját a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, aki saját bevallása szerint hisz abban, hogy a Ferrari nyerhet Szingapúrban.

Az olasz istálló ugyan győzelmi reményekkel vágott neki az idei bajnokságnak, a Mercedes uralmát végül nem tudta megtörni, sőt, az elmúlt időszakban a Red Bull legyőzése is igencsak nehéznek bizonyult versenyzői számára.

A Ferrari olyannyira lemaradt, hogy a Red Bull már a konstruktőrök versenyében is átvette a második helyet.

„Való igaz, hogy nincs túl jó idényünk, de azért nem olyan rossz ez – egyáltalán nem olyan borzasztó, mint ahogy egyesek látják” – mondta az olasz istálló versenyzője, Sebastian Vettel Szingapúrban.

„Mi vagyunk önmagunk legfőbb kritikusai, hiszen nem értük el mindazt, amit célul tűztünk ki. Tavaly faragni tudtunk a hátrányunkból, de sajnos még mindig le vagyunk maradva. Néha nagyobb, máskor kisebb a hátrányunk, de még mindig ott van.”

„Hogy hiszek-e abban, hogy versenyeket nyerünk a továbbiakban? 100 százalékig biztos vagyok benne.”

Vettel eddig négyszer tudott nyerni Szingapúrban, és úgy érzi, a Ferrarinak jó esélye lehet arra, hogy az élen végezzen vasárnap.

„Nyilván nagy célokat tűzünk ki magunk elé. Lehet esélyünk itt, ráadásul mindig történnek bizonyos dolgok. Vannak pályák, melyek papíron jobban fekszenek nekünk, más helyszínek pedig kevésbé – de mindig sok dolgok kombinációján múlik a siker.”

„Én nem igazán nézem a pályák karakterisztikáját, és mondom azt, hogy ez lehet a mi pályán, vagy éppen nem. Szerintem ez rossz hozzáállás. Mindig a legjobbra kell törekedni.”

Hirdetés

„Elvégre azért vagyok itt, hogy nyerjek, minden hétvégén erre törekszem. Optimistának tűnhet, de soha nem tudhatjuk, mi történik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!