Vettel szerint Ricciardo kemény dió lesz

A Red Bull Racing világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel biztos benne, új csapattársa, Daniel Ricciardo alaposan megnehezíti majd a dolgát a következő szezonban.


A Red Bull Racing világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel biztos benne, új csapattársa, Daniel Ricciardo alaposan megnehezíti majd a dolgát a következő szezonban.

A 24 esztendős versenyző az idény végén távozó honfitársát, Mark Webbert váltja majd a Red Bullnál.

Bár az osztrák istállónál tudják, az ausztrálnak időbe telik majd, amíg elkapja a fonalat, Vettel szerint nem kell sokat várni arra, hogy Ricciardo borsot törjön az orra alá.

„Meggyőződésem, hogy nagyon keményen próbálkozik majd, hogy megnehezítse a dolgomat, és én pontosan ugyanúgy teszek majd” – mondta a háromszoros világbajnok.

„Jövőre nagyon sok munka vár ránk, és mindketten nagyon várjuk már az új dolgokat. Pontosan tudjuk, hogy rengeteget kell dolgoznunk, de remélhetőleg versenyképes autónk lesz majd, és bizonyítani tudjuk majd, hogy a legjobbak közül valók vagyunk.”

 

Kapcsolódó cikkek

Ricciardo: Nem felejtettem el vezetni

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője szerint a Forma-1-ben teljesen megszokott, hogy az emberek hamar ítélkeznek, ha nem jönnek az eredmények egy pilóta számára.

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Friss hírek