Vettel: Szoros lesz a bakui időmérő

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari
Szoros időmérőre számít Bakuban a Ferrari Forma-1-es csapatának német versenyzője, Sebastian Vettel.

A négyszeres világbajnok csapattársa, Charles Leclerc mögött a második legjobb idővel zárta az Azeri Nagydíj pénteki napját.

A Ferrari meglehetősen nagy előnnyel végzett az élen, hiszen Leclerctől a 3. helyen végző Lewis Hamilton 6 tizedmásodperccel maradt el.

Vettel mindazonáltal azt mondja, a nyitónapon még nem kaptak tiszta képet az erőviszonyokról. A német szoros időmérőre számít.

„Elég komplikált pénteki nap volt, mert nem sokat tudtunk körözni, a pálya ráadásul csúszós és poros volt” – mondta a négyszeres világbajnok. „Ezzel együtt viszont élvezetes is.”

„Eltartott egy ideig, mire elkaptuk a ritmust, de összességében kényelmesen éreztem magam az autóban. Szombaton talán tisztább képet kapunk arról, hogy is állunk, mert bár jól éreztem magam az autóban, határozottan van még terület a fejlődésre.”

„Tovább folytatjuk majd a munkát, mert elengedhetetlen, hogy elkapjuk a fonalat, és ráérezzünk az autóra, és így teljesen magabiztosak legyünk a pályán. Azt gondolom, nagyon szoros lesz az időmérő, szerintem a riválisaink is nagyon gyorsak lesznek.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!