Vettel: Vannak még gondok, de alakul - F1VILÁG.HU

Vettel: Vannak még gondok, de alakul

HIRDETÉS

Néhány századdal maradt csak el Nico Rosberg mai legjobb idejétől a Red Bull négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.


Néhány századdal maradt csak el Nico Rosberg mai legjobb idejétől a Red Bull négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.

A német versenyző a Maláj Nagydíj szabadedzéseit követően elmondta, elégedett az elvégzett munkával, noha tudja, bőven van még tennivalójuk, ha a hétvége hátralévő részében is az élen szeretnének harcolni.

„Azt gondolom, jó napot zártunk – persze nyilvánvaló, hogy a pénteken még egyáltalán nem a köridők a legfontosabbak, viszont jó, hogy ott vagyunk elöl” – fogalmazott a címvédő, aki Rosberg és Kimi Räikkönen mögött harmadik lett a második tréningen.

„Tisztességes edzésnapot zártunk, noha nem volt teljesen sima a programunk. Vannak olyan szoftveres problémák, amiket meg kell oldanunk, de ez van. Azt hiszem, sokat kell még tanulnunk, de összességében nagyon elégedett vagyok.”

A Red Bull másik versenyzője, Daniel Ricciardo valamivel visszafogottabb teljesítményt nyújtott: az első edzésen tizenkettedik, a másodikon hetedik lett.

„Szerintem nagyon sokat tanultunk ma délelőtt a rövidebb etapokkal kapcsolatban” – nyilatkozta az ausztrál tehetség.

„Meg vagyunk elégedve az elért fejlődéssel, bár a hosszabb etapok lehettek volna jobbak is. Szóval van még terület a fejlődésre.”

„A megbízhatóság jó volt ma, ezzel is elégedettek lehetünk. Mindig nagy a forróság itt, talán a páratartalom jelenti a legfőbb problémát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!