Vettel védelmébe vette Leclercet és a Mercedeseket - F1VILÁG.HU

Vettel védelmébe vette Leclercet és a Mercedeseket

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája számára pozitívan alakult a Német Nagydíj versenye, miután az utolsó helyről a 2. pozícióba tudott felzárkózni – az élmezőnyből azonban nem sokan úszták meg baleset nélkül.
GP GERMANIA F1/2019 - SABATO 27/07/2019 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office  Sebastian Vettel

Vettel a tavalyi Német Nagydíjon járt pórul, amikor vezető helyről ütközött a gumifalnak – most csapattársa, Charles Leclerc járt így, aki ugyan nem vezette a versenyt, azonban jó esélye volt a futamgyőzelemre. 

Leclerc mellett Valtteri Bottas is falhoz csapta a Mercedest, és Lewis Hamilton is többször hibázott, szárnyat is tört a brit a futam során. 

Vettel szerint nagyon könnyű volt hibázni a versenyen, és ha ezt valaki rossz helyen tette, akkor könnyen a gumifalban végezhette. 

„Hogy megvédjem őket, azt hiszem, ők jól tudják, hogy mit csinálnak, és hibák megtörténhetnek” – mondta a német. „Nem gondolom, hogy meg kellene nehezíteni a dolgukat. Nagyon trükkös körülmények voltak a pályán. Azt hiszem, mindannyian hibáztunk itt-ott.”

„Nyilván néhányan nagyobbat hibáztak, rossz helyeken, de ez a versenyzés része. Manapság az emberek nagyon gyorsan ítélkeznek, de azt hiszem, ahogy ők sem, én sem hallgatok ezekre a véleményekre. Ez megtörténhet ilyen körülmények között.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!