Vettel a visszavonulásról és csapatváltásról beszélt - F1VILÁG.HU

Vettel a visszavonulásról és csapatváltásról beszélt

HIRDETÉS
Fotó: Hungaroring Media

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel azt mondja, nem gondolkodik még a Forma-1-ből való visszavonuláson, és azt sem tudja, a vb-cím megnyerése után esetleg csapatot vált-e majd.

A német versenyző honfitársa, Nico Rosberg tavaly mindenki nagy meglepetésére jelentette be, a vb-cím megszerzése után befejezi F1-es pályafutását.

Vettelt a minap egy interjúban megkérdezték arról, az ötödik bajnoki trófea begyűjtése után számíthatunk-e hasonlóra a részéről, a Ferrari versenyzője azonban azt mondja, még nem gondolkodott a visszavonuláson.

„Még nem gondolkodtam rajta” – mondta Vettel a német Playboynak.

„Rendkívül komoly döntésnek tartom ezt, nem olyan, ami az embernek spontán jön.”

Vettel kifejtette, nem gondolja úgy, hogy Rosberg azért döntött a visszavonulás mellett, mert nyugodtabb életet szeretett volna.

„Látom, hogy egyik helyről a másikra rohangál” – mondta a német, utalva arra, hogy Rosberg nemrég Robert Kubica menedzserévé lépett elő, Szuzukában pedig a Sky Sports F1 szakértőjeként tevékenykedett.

A 30 éves versenyző hozzátette, továbbra is nagyon izgalmasnak tartja, hogy a Ferrari versenyzője lehet.

„Azt gondolom, aki a Ferrari autójába ül, az érzi, hogy az valami különleges.”

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy el tudja-e képzelni a csapatváltást, ha összejön a vb-cím a Ferrarival, Vettel így felelt: „Nem tudom. Még nem lettem bajnok a Ferrarival.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!