Vettelék bejáratták az új Ferrarit (Videóval)

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel és Charles Leclerc is kipróbálhatta a Ferrari Forma-1-es csapatának 2019-es versenyautóját.

Az SF90-es modellt pénteken mutatták be Maranellóban, vasárnap pedig Barcelonában már pályára is vitték.

Az olasz istálló filmforgatás céljából gurult ki a katalán ringre, ám a bejáratásnak persze komoly jelentősége volt, hiszen ilyenkor lehetőség van a különféle rendszerek helyes működésének ellenőrzésére.

Videó: Pályán az SF90-es!


Az új autót Sebastian Vettel próbálta ki először, a nap végén pedig új csapattársa, Charles Leclerc is a volán mögé pattanhatott.

Riportfilm az új Ferrari bemutatójáról

A szabályok szerint az ilyen alkalmakkor legfeljebb 100 km-t lehet megtenni a Pirelli demóabroncsait használva.

Az SF90-es hétfőn újra pályára gurul, hiszen az F1-es csapatok megkezdik az első négynapos tesztet Barcelonában. A nyitónapon Sebastian Vettel lesz munkában a Ferrarinál, keddre pedig átadja a volánt Leclerc-nek.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Vettel: A „gyenge újságírás” áldozatai vagyunk

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel szerint csapata a „gyenge újságírás” áldozatává vált a vasárnapi Kínai Nagydíj után. A németnek egyáltalán nem tetszik az, ahogy a média tálalta a Ferrari sanghaji csapatutasítását.

Friss hírek