Verstappen vs. Ocon

Vettelnek magánéleti gondjai vannak?

Fotó: Shell Motorsport
Olasz médiajelentések szerint családi problémái vannak a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelnek, ez is hozzájárulhatott az elmúlt versenyeken elkövetett hibáihoz.

Olasz médiajelentések szerint családi problémái vannak a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelnek, ez is hozzájárulhatott az elmúlt versenyeken elkövetett hibáihoz.

Vettel és a Ferrari a szezon első felében remek formát mutatott, az elmúlt időszakban azonban szemmel láthatóan lemaradtak a Mercedestől.

A Ferrari részéről bevallották, rossz irányba indultak el az autó fejlesztésével, ez okozta a visszaesését, az olasz Sky értesülései szerint ráadásul Vettelnek családi gondjai is vannak.

„Többet nem mondhatunk, mert ez az ő magánügye” – mondták a Sky Italiánál.

Vettelnek már csak matematikai esélyei vannak a világbajnoki címre: Lewis Hamiltonnak Mexikóban egy 7. hely is elég lesz ahhoz, hogy bebiztosítsa ötödik vb-diadalát.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek