Vettelre büntetés várhat az időmérő után

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,30.JUN.18 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Sebastian Vettel (GER/ Ferrari). Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram // GEPA pictures/Red Bull Content Pool // AP-1W4SB1CJW2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Büntetést kaphat a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérő edzése után Sebastian Vettel.

A Ferrari négyszeres világbajnoka a szombati kvalifikáció második szakaszában [Q2] tartotta fel a mögötte nagy tempóval érkező Carlos Sainzot (Renault).

Az incidens az 1-es kanyarban történt, Sainz pedig rögtön jelentette a rádión, hogy a bukótérbe kellett hajtania, hogy elkerülje az ütközést.

A spielbergi versenybírók nem sokkal később már jelentették is, vizsgálják, hogy Vettel szabálytalanul tartotta-e fel Sainzot.

Fotókon az incidens

Amennyiben a versenybírók úgy ítélik meg, hogy igen, a Ferrari versenyzője akár rajtbüntetést is kaphat az Osztrák Nagydíjon.

Vettel a 3. helyet szerezte meg az időmérő edzésen. Az első sorból Valtteri Bottas és Lewis Hamilton startolnak vasárnap.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!