Vettelt is meglepte Hamilton pole-köre Szingapúrban

Fotó: Singapore GP Media
Sebastian Vettel, Ferrari at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Qualifying, Marina Bay Circuit, Singapore, Saturday 15 September 2018.

Csak a 3. helyet szerezte meg a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel – a német versenyző hátránya 6 tizedmásodperc volt bajnoki riválisával, Lewis Hamiltonnal szemben.

Bár Vettelék tempója jónak tűnt a szabadedzéseken, az időmérőn valamiért mégis küszködtek – a német versenyző azt mondja, nem úgy alakult számukra a kvalifikáció, ahogy szerették volna, hiszen megvoltak az eszközeik ahhoz, hogy a pole-ért harcoljanak.

„Nyilvánvalóan nagy a lemaradásunk” – mondta a négyszeres világbajnok a Sky Sports F1 televíziónak.

„Meglepő, de nem tükrözi az autóink általános teljesítményét. Nem volt ideális számunkra az időmérő, jobbnak kellett volna lennünk. Megvoltak az eszközeink, és nem tudtuk összerakni.”

„A 3. hely nem katasztrófa, szóval nem vagyok annyira dühös, de szerettünk volna pole-ban lenni. Nem alakult jól az időmérő. Ez most kiábrándító, de meglátjuk, mit hoz a holnap.”

Vettel azt mondja, a hétvége eddigi részében látottak alapján szoros verseny lesz a holnapi.

„Az összes edzés nagyon szorosan alakult köztünk, szóval nem várunk csodát vasárnap sem. Senkinek sincs olyan tempója, hogy lekörözze a másikat, de meglátjuk, mivel tudunk majd harcolni holnap.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!