Vettelt nem zavarja, hogy nincs még új szerződése

GP GRAN BRETAGNA F1/2017
GP GRAN BRETAGNA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE), Sebastian Vettel, Ferrari, smile

Továbbra sincs szerződése a 2018-as Forma-1-es idényre a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelnek – a német a Hungaroringen azt mondta, egyáltalán nem sietős számára a dolog.

Vettel jelenleg 1 pontos előnnyel vezeti a világbajnoki tabellát, érvényben lévő szerződése pedig a 2017-es év végén lejár a Ferrarinál.

Bár a felek szívesen folytatnák együtt, az új kontraktust mindezidáig nem írták alá.

Vettel a Magyar Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, egyáltalán nem zavarja a dolog, jelenleg ugyanis egy dologra összpontosítanak: a Forma-1-es bajnokságra.

„Van más tennivalónk. A nyári szünetben majd több időnk lesz, lesz pár hét pihenő, amikor nem kell versenyeznünk” – mondta a Ferrari versenyzője.

„Most rendkívüli mértékben az autón való munkálkodásra fókuszálunk. Egy darab papírt viszonylag gyorsan alá lehet írni, szóval nem probléma.”

Arra a kérdésre, hogy maradni akar-e a Ferrarinál 2018-ra, Vettel így felelt: „Nem látom okát, miért ne maradhatnék.”

„Nyilván még nem állok készen arra, hogy ezen a hétvégén aláírjak, de nem sietős a dolog. Szerintem a csapatnak sem sietős. Különben mondták volna. Szóval nincs semmi gond, nincs baj.”

Vettel elárulta, rendkívül magabiztosan várja a hungaroringi megmérettetést, mert úgy érzi, a Magyar Nagydíjon ismét esélye lehet a győzelemre.

„Sok versenyünk van – lesz, ami jobban sikerül, lesz, ami rosszabbul. Az utolsó néhány futam nem volt valami fantasztikus, de pozitívan állok hozzá a hétvégéhez.”

„Tudjuk, hogy az autónk erős, és esélyünk van arra, hogy a győzelemért harcoljunk. Silverstone-ban nem voltunk túl boldogok, de abból a szempontból jó hétvége volt, hogy sokat tanultunk az autóról.”

„Vannak újítások, melyek segíthetnek minket itt. Az eltökéltség pedig rendkívül komoly, szeretnénk elöl maradni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!