Megosztás:

Videó: Így fajultak el a dolgok a Force Indiánál

Durvul a küzdelem a csapat háza táján.
Durvul a küzdelem a csapat háza táján. © Sahara Force India

Egyre feszültebb hangulat uralkodik a Force India Forma-1-es csapatánál - az istálló versenyzői, Esteban Ocon és Sergio Perez a Belga Nagydíjon is összetűzésbe kerültek.

A két versenyző házon belüli párharca még a Kanadai Nagydíjon vett egy új irányt, amikor Perez nem akarta elengedni maga mellett csapattársát a csapatutasítás ellenére, majd pedig agresszíven védekezett Oconnal szemben.

„Nem volt fair a manővere, nagyon későn mozdult be nagy tempónál, mindketten kieshettünk volna” – kommentálta Ocon a történteket.

A Force India párosa aztán Bakuban is egymásnak feszült, Ocon a pedig a csata hevében a falnak kente Perez autóját, minek következtében értékes pontoktól esett el az istálló.

Perez és Ocon csatája aztán a Hungaroringen folytatódott, ahol ismét összejött egy ütközés, majd kettejük párharca a múlt hétvégi Belga Nagydíjon csúcsosodott ki, ahol két alkalommal is összeütköztek.

A második annyira feldühítette Ocont, hogy a verseny után úgy fogalmazott, Perez meg akarta őt ölni.

A Force India csapatánál pedig már eltiltással fenyegetik versenyzőiket, és leszögezték, a folytatásban nem harcolhatnak egymás ellen.

A Force India házon belüli párharcáról az F1.com készített egy remek összeállítást:

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A korábbi Forma-1-es versenyző, Jos Verstappen azt mondja, fia, Max kezd kételkedni abban, hogy...

Hozzászólások

( komment)