Verstappen vs. Ocon

Videó: Räikkönen legviccesebb pillanatai az FIA díjátadójáról

Fotó: FIA
Fotó: FIA
Kimi Räikkönen olyat mutatott az FIA év végi díjátadó gáláján, amilyet régen láthattunk tőle kamerák előtt...

Kimi Räikkönen olyat mutatott az FIA év végi díjátadó gáláján, amilyet régen láthattunk tőle kamerák előtt…

Köztudott, hogy Räikkönen egyáltalán nem kedveli a kötelező PR eseményeket, ahogyan az FIA hivatalos díjátadó gálája is csak terhet jelentett számára – ezt ő már a szezonzárón leszögezte.

A finn pilóta a 3. helyért járó díjat vehette át Szentpéterváron, és ekkor már meglehetősen (öröm)ittas állapotban volt: integetve, tapsolva sétált fel a színpadra.

Nem ez volt az egyetlen mozzanat azonban, amikor Räikkönen felhívta magára a figyelmet az este folyamán, volt néhány, meglehetősen vicces pillanata.

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen elégedett: Az új autó nagy előrelépés!

A 2007-es világbajnok Kimi Räikkönen azt mondja, új csapata, az Alfa Romeo „nagy előrelépést” tett meg autójával a tavalyi versenygéphez képest. A finn „nagyon pozitív” barcelonai nyitónapon van túl.

Räikkönen már a kavicságyban az F1-es teszten

Délelőtt 9 órakor megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai a spanyolországi Barcelonában. Az előszezonban összesen 8 napon át körözhetnek majd a katalán fővárosban. Kimi Räikkönen pár perc után a sóderágyba csúszott.

Lehullt a lepel Räikkönenék új autójáról!

Hétfőn reggel a barcelonai versenypálya bokszutcájában mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo Racing. A C38-as kódjelű versenyautóval idén Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi versenyezhet majd.

Ma lehull a lepel Räikkönen új F1-eséről

Az első barcelonai teszt reggelék mutatja be hivatalosan 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo. Az új géppel Kimi Räikkönen rögtön meg is kezdi a munkát.

Friss hírek