Webber felkészült a végső küzdelemre - F1VILÁG.HU

Webber felkészült a végső küzdelemre

HIRDETÉS

Mark Webber úgy érzi, 110 százalékosan felkészült arra, hogy harcba szálljon a világbajnoki címért a szezon hátralévő két versenyén.


Mark Webber úgy érzi, 110 százalékosan felkészült arra, hogy harcba szálljon a világbajnoki címért a szezon hátralévő két versenyén.

„Eljött a döntés ideje. Nyolc napon belül két futam kerül megrendezésre, és a végén meg fogjuk tudni, ki lesz 2010 világbajnoka” – mondta a Red Bull Racing ausztrál pilótája, aki az elmúlt futamon veszítette el vezető pozícióját, miután megpördült és összetörte autóját Korában.

„Úgy érzem, hogy 110 százalékosan fel vagyok készülve a harcra, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy fordítsak a helyzeten, és a végsőkig küzdök majd a vb-címért, erről mindenkit biztosíthatok.”

„Azt követően, hogy több futamon keresztül is én vezettem a bajnokságot, a második helyen állok a Brazil Nagydíj előtt, miután nem volt szerencsém Koreában. Fernando (Alonso) áll a bajnokság élén, 11 pontos előnnyel, de még 50 kiadó a hajrában, így bármi megtörténhet.”

„Nem fogok változtatni a hozzáállásomon, a legjobb tudásomat fogom nyújtani, és nem fogok foglalkozni a matematikával, az majd úgyis elválik, hogy a végén kinek lesz a legtöbb pontja, ami alapján kialakul a végső sorrend.”

Webber magabiztosan várhatja a hétvégi futamot, hiszen a tavalyi évben ő diadalmaskodott Brazíliában, ráadásul most is a Red Bull Racinget tartják a legesélyesebbnek Interlagosban, jóllehet az időjárás komoly szerepet kaphat, így előre nem lehet megmondani, mi lesz a hétvégén.

„Magabiztos vagyok, hogy az RB6 versenyképes lesz, bár soha nem lehetsz teljesen biztos magadban” – folytatta az ausztrál.

„Az autó minden pályán nagyon jó volt az idei évben, és nem látok okot arra, hogy ez másképp legyen itt, azonban várnunk kell az első edzésekig, hogy biztosak lehessünk magunkban.”

„Minden eddiginél nagyobb szükségem van egy tiszta hétvégére. Az előrejelzések szerint kiszámíthatatlan lesz az idő szombaton, de ez mindenki számára azonos lesz.”

Hirdetés

“Úgy vélem, hogy nem is jöhetne jobbkor egy újabb győzelem, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ezt sikerüljön elérnem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!