Webber: Hiba lett volna abbahagyni a versenyzést - F1VILÁG.HU

Webber: Hiba lett volna abbahagyni a versenyzést

HIRDETÉS

Az ausztrál úgy véli, hibát követett volna el, ha úgy dönt, az idei évadot követően hátat fordít a Forma-1-nek, mivel úgy véli, minden adott ahhoz, hogy jövőre is harcba szálljon a világbajnoki címért.



Mark Webber, a Red Bull ausztrál versenyzője úgy véli, hibát követett volna el, ha úgy dönt, az idei évadot követően hátat fordít a Forma-1-nek, mivel úgy véli, minden adott ahhoz, hogy jövőre is harcba szálljon a világbajnoki címért.

Webber szerződésének meghosszabbítását a Belga Nagydíj hétvégéjén jelentette be a Red Bull Racing, így 2012-ben is az energiaital-gyárosok színeiben versenyezhet majd Sebastian Vettel csapattársaként.

„Talán úgy tűnhet, sokáig tartott, amíg tisztázódott a dolog, és mérlegeltem a különféle lehetőségeket. Valójában azonban a tárgyalások nagyon gyorsan véget értek” – mondta a 35 éves versenyző.

„A kezdetek óta szerves része vagyok a Red Bull csapatának, és élvezem az ittlétet. Hiba lett volna, ha abbahagyom a versenyzést.”

Webber jelenleg a második helyet foglalja el a világbajnoki tabellán, hátránya 92 pont listavezető csapattársával, Sebastian Vettellel szemben. Az ausztrál elmondta, ennek ellenére úgy érzi, még van esélye arra, hogy világbajnok legyen.

„Még jól vezetek. Kicsit lassan indult az idény, mert időbe telt, amíg hozzászoktam az új gumikhoz. De alig várom már, hogy ismét megpróbáljam befogni Sebet – és mindenki mást – a jövő évben. Viszont az idei esztendőnek sincs még vége. Még hét futam van hátra, jövő héten Monzában szállunk harcba, és bármi megtörténhet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!