Webber kezdi unni a folyamatos vádaskodást - F1VILÁG.HU

Webber kezdi unni a folyamatos vádaskodást

HIRDETÉS

Mark Webber elmondta, hogy már nagyon kezdi unni, hogy egyfolytában csalással vádolják a Red Bull Racing alakulatát, jóllehet semmi szabálytalant nem tettek.


Mark Webber elmondta, hogy már nagyon kezdi unni, hogy egyfolytában csalással vádolják a Red Bull Racing alakulatát, jóllehet semmi szabálytalant nem tettek.

Azt követően, hogy a Monacói Nagydíj után módosítaniuk kellett fenéklemezükön, a Német GP után motorvezérlésüket célozták meg, legutóbb pedig azzal vádolták meg, hogy szabálytalan módon, manuálisan állítanak hasmagasságukon az időmérő és a verseny között.

„Szerintem ez már nagyon sokaknak hihetetlenül unalmas” – mondta az ausztrál versenyző a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában.

„Annyit tudunk tenni, hogy minden versenyen teljesítjük a teszteket, amit eddig is tettünk. Eddig is a szabályoknak megfelelően jártunk el, és a továbbiakban is ezt tesszük majd. Mindenkit biztosíthatok afelől, hogy az autónk teljes mértékben kielégíti a szabályokat.”

A Red Bull riválisainak többsége amiatt aggódott a szezon előtt, hogy a tavalyi évhez hasonló Vettel dominancia lesz, azonban Webber elmondta, hogy véleménye szerint nagyon kiélezett a küzdelem, és meg sem lehet mondani, melyik csapaté a leggyorsabb autó a mezőnyben.

„Nem tudom, kié a leggyorsabb autó” – mondta. „Azonban nem csak arról van szó, hogy kinek van a leggyorsabb autója, az is sokat számít, hogy kié a legegyenletesebben teljesítő versenygép. Nem hiszem, hogy ki lehetne jelenteni, hogy kié a leggyorsabb autó a mezőnyben.”

„Valenciában a miénk volt, aztán Fernando (Alonso) jött Silverstone-ban, jóllehet az utolsó hat körben már ismét nekünk állt a zászló. A McLaren feljött, de a Lotus is ott van, hiszen Kimi (Räikkönen) mindvégig Lewis (Hamilton) nyakán volt Budapesten.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!