Webbert nem aggasztják a technikai problémák - F1VILÁG.HU

Webbert nem aggasztják a technikai problémák

HIRDETÉS

Nem aggódik túlságosan a csütörtökön felmerült megbízhatósági problémák miatt a Red Bull Racing versenyzője, Mark Webber.


Nem aggódik túlságosan a csütörtökön felmerült megbízhatósági problémák miatt a Red Bull Racing versenyzője, Mark Webber.

Az ausztrál sofőr csapattársától, Sebastian Vetteltől vette át az RB8-as versenygép volánját Barcelonában, és első tesztnapja nem volt problémamentes, ugyanis egy váltóhiba miatt meglehetősen sok időt volt kénytelen a garázsban tölteni.

Webber elárulta, ambiciózus célokat tűztek ki maguk elé, és biztos abban, hogy 2012-ben is harcba szállhatnak a bajnoki elsőségért.

„Zajlik bizonyos mértékű tányérpörgetés, de főtervezőnk, Adrian Newey szeret ezzel foglalatoskodni az év ezen szakaszában” – fogalmazott Webber, miután csütörtök délután egy teljes versenytávot teljesített a katalán fővárosban.

„Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt soha nem volt megbízható autónk, és kevés pontot szereztünk. Dolgozunk tovább, és a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk.”

Webber hozzátette, jobban örült volna, ha többet tud megtenni az első napon 97 körnél, de úgy érzi, továbbra is minden okuk megvan az elégedettségre.

„Egy kicsit dolgozhattunk volna többet is, de mindenki egy csónakban evez. Az ember mindig szeretne 20-30 körrel többet futni egy-egy nap, de végül is a srácok hihetetlenül keményen dolgoztak, és remek munkát végeztek. Most a pénteki napra kell fókuszálnunk.”

„Jerezben is kényelmesen éreztem magam az autóban. Csütörtökön nem volt olyan sima a tesztnap, de még így is rengeteg pozitívum van. Nyilvánvaló, hogy nagyon ambiciózus csapat vagyunk, és folyamatosan fejlődni szeretnénk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!