A Williams lehet a Honda gyári csapata - F1VILÁG.HU

A Williams lehet a Honda gyári csapata

HIRDETÉS
DJ5R6464

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Williams Forma-1-es csapata lehet a kulcsa annak, hogy a McLaren és a Honda útjai különváljanak a 2017-es idényt követően.

A Honda még 2015-ben csatlakozott az F1-hez a McLaren motorpartnereként, ám az azóta eltelt 2 és fél évben képtelen volt megbízható és versenyképes motort építeni.

A hírek szerint a McLarennél mostanra betelt a pohár, és döntés született arról, hogy 2018-ban már nem a japánok V6-osait használják a királykategóriában.

A legfrissebb lapinformációk szerint pedig könnyen lehet, hogy a Williams felbontja a Mercedesszel kötött megállapodását, és 2018-tól a Honda gyári csapataként folytathatja a Forma-1-ben, miközben a McLaren újra a német gyártóval léphet szövetségre.

A Blick című napilap szakírója, Roger Benoit szerint a legfőbb kérdés az, hogy a Mercedes vajon szeretne-e újra együtt dolgozni a McLarennel, hogy aztán egy újabb riválissal kelljen megküzdenie a versenypályán.

A Hondának egy partnercsapata már biztosan van a következő idényre, hiszen már korábban megállapodott a Sauber alakulatával.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!