Megosztás:

Williams: Lesz ez még jobb is

Bottas a mezőny végéről zárkózott fel a nyolcadik helyre.
Bottas a mezőny végéről zárkózott fel a nyolcadik helyre. © Williams F1

Felipe Massa szerint kezdésnek nem rossz a Williams mai eredménye, Bottas azonban bízik benne, hogy Bahreinben szerencsésebbek lesznek.

Massa összességében elégedett az Ausztrál Nagydíj eredményével, hiszen a Mercedesek, Vettel és Ricciardo mögött az ötödik pozícióban ért célba.

„Ez egy jó verseny volt. Az, hogy ötödikként végeztünk és szereztünk néhány pontot, jó kezdete a szezonnak” – mondta a brazil.

A Williams pilótája elmondta, a csapat stratégiája is kifizetődő volt a piros zászlónak köszönhetően, így a Toro Rossók nem jelentettek veszélyt számukra.

„A piros zászló segített nekünk abban, hogy megtartsuk az egykiállásos taktikánkat. Ennek köszönhetően mindkét Toro Rossót magunk mögött tudtuk tartani, akik eltérő gumikon voltak. Ezért örülök az eredménynek – és Valtterinek is, aki a 16. helyről indult és a 8. pozícióban fejezte be, szóval remek versenyzés volt tőle.”

Ennek ellenére Bottas nem teljesen elégedett a saját futamával, szerinte ugyanis sokkal tisztább versenyt is teljesíthettek volna.

„Ez egy nagyon nehéz hét volt. Küszködtünk az időmérőn, aztán a rajtbüntetés és megnehezítette a versenyünket. Nem az a tiszta verseny volt, amiben bíztunk, de mindkét autónkkal pontot szereztünk.”

„Határozottan jobb eredményekre hajtunk, szóval alig várom Bahreint, mert biztos vagyok benne, hogy erősebben fogunk teljesíteni, mint most.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Versenybalesetnek minősítették Fernando Alonso és Esteban Gutiérrez ütközését a Forma-1-es...

Hozzászólások

( komment)