Verstappen vs. Ocon

A Williamsnél folytatja Oliver Rowland

Fotó: Williams F1
Fotó: Williams F1

A Williams Forma-1-es csapatának kötelékében folytatja pályafutását Oliver Rowland.

A brit versenyző a csapat „hivatalos fiatal versenyzőjeként” csatlakozik a grove-i istállóhoz, és leginkább a csapat szimulátorában dolgozik majd.

Rowland persze lehetőséget kap arra is, hogy kipróbálja a Williams új, FW41-es modelljét, hiszen a fiatal versenyzők tesztjén autóba ülhet majd.

A fiatal tehetség tavaly a 3. helyen zárta a Forma-2-es bajnokságot, Monacóban és Magyarországon pedig versenyt is nyert. Tavaly egyébként a Renault fejlesztőversenyzője volt, Assenben pedig kipróbálhatta a csapat 2012-es autóját.

 

Kapcsolódó cikkek

Kubica: Nehéz pozitívumokat találni…

Robert Kubicának, a Williams F1-es pilótájának számos problémával kellett szembenéznie az Ausztrál Nagydíj nyitónapján – nem túl rózsás a helyzet a csapatnál.

Kubica: Ez már egy új Forma-1

Robert Kubica, a Williams versenyzője 8 év után tér vissza a Forma-1-be, és hosszú idő után először áll rajthoz a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Paddy Lowe elhagyta a Williamset?

Úgy tűnik, a Williams istálló technikai igazgatója, Paddy Lowe elhagyja az F1-es csapatot a keserű 2019-es szezonkezdetet követően – egyelőre csak annyit tudni, hogy „szabadságát tölti”.

Friss hírek