Megosztás:

Wolff: Együtt érzek Vettellel és a Ferrarival

Wolff szerint a pilóták is jobban örülnének, ha a pályán kellene küzdeniük.
Wolff szerint a pilóták is jobban örülnének, ha a pályán kellene küzdeniük. © Red Bull

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója átérzi a Ferrari és Sebastian Vettel helyzetét, hiszen úgy gondolja, a pilóták a pályán szeretnének megküzdeni a bajnoki címért.

Lewis Hamilton megnyerte a Maláj Nagydíj időmérő edzését, majd úgy nyilatkozott, sajnálja, hogy Vettelt műszaki probléma hátráltatta, emiatt az utolsó helyről lesz kénytelen rajtolni a holnapi versenyen.

Wolff is úgy nyilatkozott, átérzi a csapat helyzetét, hiszen őket is érte a múltban hasonló balszerencse, és egyáltalán nem kellemes érzés akkor, amikor az ember a világbajnoki címért küzd. A csapatvezető hozzátette, a technikai sportban azonban ezzel számolni kell.

„Együtt érzek a Ferrarival és Sebastiannal, mert tudom, hogy ez egy nehéz helyzet” – nyilatkozta Woldd.

„Mi is voltunk ilyen szituációban a múltban, láttam Lewis motorját elfüstölni 2014-ben és tavaly, Malajziában, ahol visszaszerezhette volna a bajnoki esélyeit. Szóval átérzem.”

„A világ azt akarja, hogy harcoljanak, és azt hiszem, mindketten a pályán szeretnek küzdeni, hiszen a bajnoki címért harcolnak. Ez világos, de ilyen a motorsport, ezt bele kell kalkulálni.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Jolyon Palmer szerint egyértelműen Max Verstappen volt a hibás abban az ütközésben, ami a...

Hozzászólások

( komment)