Wolff jót nevetett a Verstappen-pletykán

Fotó: Red Bull Racing
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 31: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage before the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 31, 2019 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YW2EB2W92111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Jót nevetett a Max Verstappen szerződtetésével kapcsolatos pletykákon a Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff.

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko nyilatkozta azt nemrég, Wolff rendszeresen telefonokkal bombázza az ifjú holland pilótát, illetve édesapját, Max Verstappent.

A német sajtóban közben már arról írtak, Verstappen egy, a szerződésében található záradéknak köszönhetően akár már az idei szezon végén távozhat a Red Bulltól, és 2020-ban a Mercedesnél folytathatja.

„Elég jót nevettünk rajta mindhárman!” – mondta Toto Wolff.

„Nincs is meg Max száma, és soha nem beszéltem vele telefonon. És ahogy Max is nagyon jól elmondta, Jost már évek óta ismerem, és barátként tekintek rá. Babákról és gokartokról beszélgetünk, illetve arról, hogy mikor ültetjük be egyszerre a gyerekeinket gokartba, és milyen csapatot építünk fel nekik!”

„Nem beszéltünk Maxről és a szerződéséről. Max okkal kötelezte el magát a Honda és a Red Bull iránt.”

„Mi pedig elkötelezettek vagyunk a versenyzőink iránt, és nem tervezünk efféle egyeztetéseket, mint ahogy Jos és Max sem. Szóval nem tudom, honnan jött ez az egész.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!