Wolff: Rosberg volt az alattomosabb az elmúlt években

Singapore Grand Prix Qualifying
Pole sitter Nico Rosberg (GER) Mercedes AMG F1 celebrates in parc ferme at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Qualifying, Marina Bay Street Circuit, Singapore, Saturday 17 September 2016.

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff a minap egy interjúban azt mondta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg közül utóbbi versenyző volt az alattomosabb az elmúlt évek során.

Wolff a Daily Mail című brit lapnak beszélt erről, ám a regnáló világbajnok is válaszolt a kritikákra.

„Nico megpróbálta minden fegyverét felhasználni… Rengeteg pszichológiai játszmát be lehet vetni, hogy az ember destabilizálja riválisát” – mondta Wolff, aki említést tett a 2014-es monacói incidensről is, amikor is Rosberg a kvalifikáción kicsúszott utolsó mért körében, így Hamilton már nem tudott javítani.

„Van erre az esetre is egy válaszom, de azon gondolkodom, vajon hogyan írnák azt le…” – folytatta a szakember a Daily Mailnek adott interjújában.

Rosberg egyébként már reagált is Wolff nyilatkozatára: a németet hidegen hagyják az efféle híresztelések.

„Tudom, Toto mit gondol rólam, szóval nem igazán érdekel, mit ír rólam egy angol napilap” – mondta a regnáló bajnok.

„Múlt kedden 600 ezer eurót gyűjtöttünk együtt vak gyermekeknek egy jótékonysági eseményen.”

Az elmúlt időszakban Hamilton is többször kritikusan fogalmazott Rosberggel kapcsolatban, ám a Mercedes korábbi versenyzőjét ez sem zavarja.

„Időnként elolvasom, mi van az interneten, de ezt a fejezetet már lezártam. Vicces, mert semmilyen hatással nincs rám. Megnyertem a csatámat. Csak azt remélem, egy szép napon tudunk majd együtt nevetni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!