Zaklatással vádolják Räikkönent, a finn feljelentést tett

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari

Feljelentést tett a rendőrségen a Ferrari Forma-1-es világbajnoka, Kimi Räikkönen azok után, hogy egy montreali nő zaklatással vádolta meg, és zsarolni kezdte őt.

A La Presse című lap jelentése szerint a húszas éveiben járó nő 2016-ban a montreali Velvet Speakeasy nevű bárban dolgozott, ahol elmondása szerint a zaklatás történt.

„A ruhám alá csúsztatta a kezét és megragadta a mellemet. Az egyik barátja a bugyimba nyúlt és megérintette a nemi szervemet” – idézi a nő szavait a lap.

A nő akkor nem élt panasszal, pár hete azonban ügyvédje levelet intézett a Räikkönen jogi ügyeit intéző csapatnak.

„Ügyfelünk tagad mindent, és úgy véli, hogy ami a nő tett, az illegális” – mondta a finn világbajnoki jogi képviselője Montrealban, leszögezve, hogy Räikkönen nem ismeri a pincérnőt.

Az ügyvéd állítása szerint a nő pénzt kért tőlük áprilisban, májusban pedig már „agresszíven” megfenyegették őket azzal, hogy nyilvánosságra hozzák az állítólagos esetet.

Räikkönenék megtették a feljelentést az ügyben, a helyi rendőrség azonban nem kívánt nyilatkozni a témában.

A Forma-1 mezőnye jövő hétvégén látogat Montrealba, ahol a Kanadai Nagydíjat rendezik.

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek