Bejelentette 2018-as versenyzőit az Alfa Romeo Sauber!

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Alfa Romeo Sauber

Marcus Ericsson és Charles Leclerc lesznek az Alfa Romeo Sauber versenyzői a 2018-as Forma-1-es idényben – jelentette be a hinwili istálló szombaton. Lehullt a lepel a csapat autójának festéséről is.

A Sauber és az Alfa Romeo még napokkal ezelőtt jelentette be, hogy kereskedelmi és technológiai együttműködést kezdenek el a következő Forma-1-es idénytől kezdve, így az olasz autómárka 2018-ban ismét tagja lesz a száguldó cirkusznak.

Szombaton, Milánóban aztán nagyszabású sajtóeseményt is tartottak, ahol a jövő évi versenyzők mellett bemutatkozott az Alfa Romeo Sauber 2018-as versenyautójának festése is.

Ahogyan arra számítani lehetett, a csapat egyik autóját a következő szezonban az idei Forma-2-es bajnok, Charles Leclerc vezetheti, míg Marcus Ericsson – feltehetően tehetős szponzorainak hála – megtarthatja ülését a hinwili központtal rendelkező istállónál.

Az Alfa Romeo Sauber egyik ülésére jó eséllyel pályázott a Ferrari másik juniorversenyzője, Antonio Giovinazzi is, ő azonban jövőre az istálló tartalékversenyzője lesz majd.

A csapat a Ferrari legfrissebb motorjait kapja majd meg 2018-ban.

Az Alfa Romeo utoljára 1979 és 1985 között volt érdekelt a Forma-1-ben saját csapata révén.

Fotók az Alfa Romeo Sauber 2018-as autójának festéséről

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!