Stroll: Ez a sportág mindig változik

Fotó: Williams F1
Hungaroring, Budapest, Hungary. Friday 27 July 2018. Lance Stroll, Williams Racing. Photo: Glenn Dunbar/Williams F1 ref: Digital Image _31I1305

A Williams pilótája szerint továbbra is keményen kell dolgozniuk, hogy elérjék céljukat.

A 19 éves kanadai úgy érzi, jobban teljesít, mint tavaly, és azt is elmondta, mi a legnagyobb problémájuk idén.

Arról szól a Forma-1, hogy meglovagoljuk a hullámvasutat. Vissza kell nézni a múltba, és láthatjuk, hogy voltak jó pillanatok is, és azt is tudni kell, hogy még állnak is előttünk. Pozitívnak kell maradni, elszakadni a pályától, és motiváltan, mindent beleadva dolgozni. Ez a sportág mindig változik, csak meg kell várnunk, hogy eljöjjön a mi időnk.” – mondta Stroll az Autosportnak.

Persze nem olyan az eredmények most, amilyeneket szeretnénk, de például a pontszerzés Bakuban, vagy az a néhány alkalom, amikor a Q2-be jutottam, az remek volt. Ha a lehetőségeinkből mindent kihozunk, az egy versenyző számára megnyugtató. Úgy gondolom, hogy a téli tesztek alkalmával előrébb léptem, és most jobban uralom az autót, mint a tavalyi szezonban.

Stroll azt is elárulta, mivel küszködnek idén.

Az a célunk, hogy úgy jussunk előrébb, hogy közben kiegyensúlyozottabbak is legyünk, mert ezzel voltak idén problémáink. Egy jobb hétvégét egy nehezebb követ. Ha elérjük ezeket a céljainkat, akkor látjuk majd, hogy jó irányba haladunk.” – tette hozzá.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

No Content Available
HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

window.onload = function() { googletag.cmd.push(function() { var avtracker = googletag.defineSlot('/28240038/0415_f1vilag_pr_lead', [1, 1],'div-gpt-ad-1570612870170-0').addService(googletag.pubads()); googletag.display('div-gpt-ad-1570612870170-0'); googletag.pubads().refresh([avtracker]); }); }

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!