A pityókás Räikkönen elvitte a show-t az FIA díjátadóján

Fotó: FIA
Fotó: FIA

Pénteken az oroszországi Szentpéterváron tartotta szokásos év végi díjátadó gáláját a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). Az este legnagyobb alakítását kétségkívül Kimi Räikkönen produkálta.

Az eseményen az FIA valamennyi versenysorozatának legjobbjait díjazták – köztük természetesen a Forma-1 dobogósait is.

Itt vehette át az ötödik világbajnoki címéért járó elismerését Lewis Hamilton, illetve csapata, a Mercedes is, de természetesen jelen volt a Ferrari párosa, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen is, akik a második, illetve harmadik helyen végeztek az idei bajnokságban.

Annak rendje és módja szerint természetesen őket is a színpadra szólították, Räikkönen azonban szemmel láthatóan kissé becsiccsentve vette át a neki járó trófeáit.

Hiába no, az orosz vodka azért még rajta is kifog…

 

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es pontverseny állása a sanghaji verseny után

Az első két versenyhez hasonlóan a Forma-1-es Kínai Nagydíj is a Mercedes kettős győzelmét hozta. Lewis Hamilton verhetetlen volt, a Ferrari pedig nem tudta reprodukálni két héttel ezelőtti tempóját Sanghajban.

Räikkönen elárulta, mi fogott ki rajta Kínában

Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, csak azért nem tudott a top 6 mögött végezni a vasárnapi Kínai Nagydíjon, mert problémái voltak az első abroncsok hőmérsékletével a futam második felében.

Friss hírek