Vettelt motorjáról faggatta Hamilton és Verstappen

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője a téli szünetben négykerékről kétkerékre vált: bár egyelőre csak darabokban áll otthon a motorja.

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője a téli szünetben négykerékről kétkerékre vált: bár egyelőre csak darabokban áll otthon a motorja.

Miután Hamilton piszkálódására Vettel felajánlotta, hogy szívesen elmondja, hogyan kell „gyereket csinálni”, a német pilóta elárulta, hogy valójában mit tervez szabadsága idejére.

A négyszeres világbajnok köztudottan a régi motorok rajongója – ha teheti, a versenyhelyszínekre is egy-egy régi kétkerekűvel érkezik –, és otthon is szívesen foglalkozik barkácsolással.

A német pilóta elmondta, most is ez a terve a téli szünetre – versenytársai pedig érdeklődve faggatták őt a részletekről.

Vettel: „Egy kicsit elvonulni, majd koncentrálni szeretnék, élvezni az otthonlétet. A családot, a barátokat. Olyan dolgokat csinálni, amire általában nincs időm. Néhány „csináld magad” dolgot. Javítgatok otthon, ezek kisebb munkák.
Hamilton: „Csináld magad dolog?”
Vettel: „Igen.”
Hamilton: „Szép munka.”
Vettel: „A motorjaimon dolgozom. Ez nagyon lassú folyamat.”
Verstappen: „Ezek oldtimerek, ugye?”
Vettel: „A legelső motorom, 15 éves korom óta megvan. Még mindig újítgatom.”
Verstappen: „Tuningolod is, vagy csak felújítod?”
Vettel: „Csak az eredeti állapot visszaállítása folyik.”
Hamilton: „Még mindig beindul?”
Vettel: „Most nem. Most csak egy keret, a sok kis alkatrésszel mellette, arra várnak, hogy beszereljem őket.”

 

Friss hírek

 

Friss hírek