Hamilton: Vicces volt, hogy Verstappen beszólt Rosbergnek

2019 Hungarian Grand Prix, Saturday - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Max Verstappen
Fotó: Mercedes
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nemrégiben beszólt Nico Robergnek, és „az új Villeneuve”-nek nevezte őt, miután kritizálta a hollandot a Belga Nagydíjat követően.

Rosberg szerint a Red Bull pilótája régi önmagát hozta, ezért ütközött Kimi Räikkönennel a Belga Nagydíjon. Amikor Verstappent erről kérdezték, a holland elmondta véleményét a német pilótáról, aki szerinte az új Villeneuve akar lenni – korábban ugyanis ő kritizálta a fiatal versenyzőt. 

Hamilton pedig Instagramján megosztotta a cikket, amelyben Verstappen beszólt Rosbergnek – egy tapsolós gif kíséretében. 

A brit pilótát Monzában megkérdezték, mit gondol volt csapattársa véleménynyilvánításairól, és arról, hogy a mai világban hogyan üzengetnek egymásnak a pilóták. 

„Nem gondoltam túl a dolgot, hogy őszinte legyek” – nyilatkozta Hamilton. „Viccesnek tartottakm – úgy gondolom, Max általában véve is egy elég vicces srác, szóval felröhögtem, amikor megláttam. Érdekes, mert nyilvánvalóan mind tudjuk, hogy ez milyen.”

„Mindenki, aki itt volt versenyzőként, tudja, hogy milyen az, amikor kívülről kritizálnak, aztán a versenyzők visszavonulnak, és ők válnak a kritikák forrásává. Szóval ez egy érdekes dinamika.”

„Sajnos a pilóták irrelevánssá válnak, amikor visszavonulnak, és mások rivaldafényét használják arra, hogy ők is szem előtt maradjanak. De úgy gondolom, ilyen ez a sport.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!