Verstappen vs. Ocon

Kölcsönös tisztelet: Sisakot cserélt Hamilton és Vettel

Fotó: Mercedes
Fotó: Mercedes
Sisakot cserélt egymással a 2018-as Forma-1-es szezonzáró után a világbajnok Lewis Hamilton, illetve idei legfőbb kihívója, Sebastian Vettel.

Sisakot cserélt egymással a 2018-as Forma-1-es szezonzáró után a világbajnok Lewis Hamilton, illetve idei legfőbb kihívója, Sebastian Vettel.

A két versenyző remek csatát vívott egymással a bajnoki elsőségért, Hamilton azonban a Mexikói Nagydíjon bebiztosította pályafutása ötödik világbajnoki diadalát.

Az Abu Dhabi Nagydíj leintését követően a két versenyző sisakot cserélt egymással.

„Azt gondolom, ez a legmegtisztelőbb dolog, amit a versenyzők tehetnek, a legnagyobb tisztelet” – mondta Lewis Hamilton.

Vettel hozzátette: „Öt világbajnoki cím – nagyszerű eredmény! Remélem, megállítalak majd abban, hogy még többet szerezz!”

A két versenyző aztán azt is kibeszélte, Vettelnek mennyivel kisebb sisakra van szüksége, mint Hamiltonnak.

 

Kapcsolódó cikkek

Simán ment a Mercedes első napja Barcelonában

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas is dolgozhatott a Mercedes Forma-1-es csapatának új autójával hétfőn, Barcelonában. A két versenyző összesen 150 kört tett meg a W10-essel.

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek