Kölcsönös tisztelet: Sisakot cserélt Hamilton és Vettel

Fotó: Mercedes
Fotó: Mercedes
Sisakot cserélt egymással a 2018-as Forma-1-es szezonzáró után a világbajnok Lewis Hamilton, illetve idei legfőbb kihívója, Sebastian Vettel.

Sisakot cserélt egymással a 2018-as Forma-1-es szezonzáró után a világbajnok Lewis Hamilton, illetve idei legfőbb kihívója, Sebastian Vettel.

A két versenyző remek csatát vívott egymással a bajnoki elsőségért, Hamilton azonban a Mexikói Nagydíjon bebiztosította pályafutása ötödik világbajnoki diadalát.

Az Abu Dhabi Nagydíj leintését követően a két versenyző sisakot cserélt egymással.

„Azt gondolom, ez a legmegtisztelőbb dolog, amit a versenyzők tehetnek, a legnagyobb tisztelet” – mondta Lewis Hamilton.

Vettel hozzátette: „Öt világbajnoki cím – nagyszerű eredmény! Remélem, megállítalak majd abban, hogy még többet szerezz!”

A két versenyző aztán azt is kibeszélte, Vettelnek mennyivel kisebb sisakra van szüksége, mint Hamiltonnak.

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek