Durván csökkent az üzemanyagok ára szerdán

MOL
Fotó: MOL Group
Jelentős mértékben csökkent az üzemanyagok ára szerdán – a benzin 20 forinttal lesz olcsóbb átlagosan, 2000 óta nem volt példa ilyen mértékű árcsökkenésre.

Március 18-án a benzin ára bruttó 20, a gázolajé bruttó 15 forinttal csökkent, így a 95-ös benzin átlagára 328 Ft/liter, a gázolajé 345 Ft/liter a hazai kutakon – írja a holtankoljak.hu.

Az olaj ára a múlt héten közel 30 éve nem látott mértékben zuhant, hívja fel rá a figyelmet a Portfolio.hu – mindezt azok után, hogy a kőolaj-kitermelő országot nem tudtak megállapodni a kitermelés csökkentéséről.

A múlt héten két lépésben összesen 17 forinttal csökkentette a benzin árát a MOL, a gázolaj ára ugyancsak két lépésben 16 forinttal csökkent – ehhez jött hozzá a mai, drasztikusnak számító újabb árcsökkentés.

A Portfolio 2000 óta vezeti adatbázisát az üzemanyagok árváltozásaival kapcsolatban, azóta nem volt példa ilyen jelentős mértékű árcsökkenésre, mint a mai.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS