1 millió eurót kértek egy Schumiról készült fotóért - F1VILÁG.HU

1 millió eurót kértek egy Schumiról készült fotóért

HIRDETÉS

1 millió euróért kínáltak fel több médiumnak ismeretlenek egy olyan fotót, melyen a súlyos sérüléséből lábadozó Michael Schumacher látható betegágyán.


1 millió euróért kínáltak fel több médiumnak ismeretlenek egy olyan fotót, melyen a súlyos sérüléséből lábadozó Michael Schumacher látható betegágyán.

A német sajtó jelentése szerint egyetlen médium sem volt hajlandó fizetni a fényképért, Schumacher családja pedig a hírek szerint feljelentést tett az ügyben.

Az RTL televíziónak nyilatkozva az ügyészség megerősítette, hogy nyomozást indítottak az ügyben.

„Egy ismeretlen személy titokban készített fotót kínált Michael Schumacherről a kiadóknak magas pénzösszeg fejében” – nyilatkozta Offenburg ügyészségének szóvivője.

A vip.de című portálnak az egyik kiadó munkatársa azt nyilatkozta, az eladásra kínált képen „Schumacher a betegágyán volt látható, a fotót pedig közvetlen közelről készítették róla”.

Schumacher állapotával kapcsolatban a család továbbra sem ad tájékoztatást. Menedzsere, Sabine Kehm pénteken küldött ki egy közleményt a média munkatársai részére, melyben azt jelentette be, hogy ’Keep Fighting’ (azaz Harcolj tovább) néven kampányt indít, melynek keretében Schumacher példájával kívánnak támaszt nyújtani a nehéz sorsúaknak.

„Michael állapota nem nyilvános téma, ezért továbbra sem nyilatkozunk róla. A lehető legjobban kell védenünk Michael magánszféráját” – nyilatkozta Kehm.

„Tudatában vagyunk annak, hogy sokak számára ezt nem könnyű megérteni, de mi ezt Michael hozzáállásával összhangban tesszük, és egyúttal köszönjük a megértést. Michael mindig is óvta a privát szféráját, még pályafutásának legnagyobb sikerei közepette is. Mindig ügyelt arra, hogy egyértelműen és tisztán meghúzza a határvonalat publikus énje és magánszférája között.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!