Friss hírek

100 nap a Magyar Nagydíjig, nézőket is fogadna a Hungaroring!

Egészen pontosan 100 nap múlva rendezik meg a Hungaroringen a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíjat, a versenyszervezők pedig úgy tervezik, hogy idén ismét megnyitják a kapukat a szurkolók előtt.

A koronavírus-járvány miatt 2020-ban nézők nélküli, zárt kapus versenyt tudtak csak megrendezni a mogyoródi versenypályán, a Magyar Nagydíj szervezői azonban pénteken megerősítették, a labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan nézők előtt tartják meg a Forma-1-es világbajnokság július 30. és augusztus 1-je között esedékes eseményt.

„Javában zajlik a jegyértékesítés, és bízunk benne, augusztusra már annyira kedvező lesz a járványhelyzet, hogy a futball Eb-hez hasonlóan fogadhatjuk a szurkolókat” – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Hirdetés
 

„Folyamatos kapcsolatban állunk az illetékes hatóságokkal, a Magyar Nagydíjat az aktuálisan érvényben lévő szabályok betartásával rendezzük meg, de addig is mindenkit arra buzdítunk, regisztráljon és oltassa be magát, hogy ne ezen múljon az esetleges részvétele a Hungaroring idei Forma-1-es ünnepén.”

„Tudni kell, hogy a Magyar Nagydíjra érkező nézők hetven-nyolcvan százaléka külföldi, rájuk a futam idején aktuális beutazási szabályok vonatkoznak majd, s bár nagyon optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy addigra már ez sem lesz gond, ha bármi közbejön, az elővételben értékesített jegyek árát – ahogyan tavaly is – természetesen visszatérítjük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!