A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

17 másodperc csend: Vettel nem tudott mit mondani Binottónak

Kiábrándítóan alakult a múlt hétvégi Brit Nagydíj a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel számára. A német versenyző elismerte, nem tud összecsiszolódni a Ferrari autójával, és továbbra is úgy tűnik, nagyon „egészségtelen” a kapcsolata az istálló vezérkarával.

Vettel az idei év végén távozik a Ferrari csapatától – a legfrissebb hírek szerint egyre biztosabb, hogy jövőre az Aston Martinná alakuló Racing Pointnál folytatja pályafutását.

A német versenyző a szezon kezdete óta többször beszélt arról, váratlanul érte az, hogy a Ferrari úgy döntött, nem hosszabbítja meg szerződését, és úgy tűnik, a felek viszonya végleg megromlott.

Erről árulkodik egy, a Forma-1 Twitter-csatornájára feltöltött videó is: a leintés után Mattia Binotto csapatfőnök szólt Vettelhez a rádión, a német azonban nemigen tudott mit mondani.

„Helló Seb, itt Mattia. Kemény verseny volt a mai, tudjuk, hogy nehéz hétvége volt, de… egy hét múlva visszatérünk és jobbak leszünk!” – próbált lelket önteni az egyértelműen önbizalmat vesztett németbe a csapatfőnök.

Ezután 17 másodpercnyi csend következett, melyet Vettel versenymérnöke tört meg, aki megkérdezte a négyszeres világbajnokot, működik-e a rádiója.

„Rádióellenőrzés” – szólt Vettel fülére, aki reagált, hogy a rádiójával minden rendben.

Ezután aztán válaszolt is a Binotto által elmondottakra.

„Igen, kemény verseny volt. Nagyon-nagyon kevés bizodalmam volt az autóban. Gyakorlatilag ugyanaz, mint az időmérőn. Körről körre küszködtem. Sok mindent kipróbáltam, de semmi sem jelentett áttörést.”

„Gratulálok a másik autónak, gratulálok Charles-nak, és… remek kerékcsere volt, srácok!” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!