20 milliárd forintnyi ékszert loptak el Ecclestone lányától - F1VILÁG.HU

20 milliárd forintnyi ékszert loptak el Ecclestone lányától

HIRDETÉS
Péntek éjjel betörtek Bernie Ecclestone lányának, Tamara Ecclestone-nak az otthonába, és körülbelül 20 milliárd forint értékben vittek el ékszereket.
Bernie Ecclestone, Tamara Ecclestone

Kellemetlen meglepetés érte karácsony előtt az Ecclestone családot, miután péntek éjjel betörtek Tamara Ecclestone házába, és mintegy 20 milliárd forint értékben tulajdonítottak el ékszereket. 

Bernie Ecclestone 35 éves lánya családjával éppen Lappföldre utazott, amikor házukba pénteken éjszaka 11 óra körül betörtek – a brit média szerint 3 tolvajt keresnek. 

Ecclestone-ék környéke egyébként alapvetően veszélytelennek mondható: Vilmos herceg és családja, valamint a Chelsea tulajdonosa is a közelükben lakik. 

A házat egy magán biztonsági társaság őrzi, valamint 24 órás felügyelet is jelen van, ennek ellenére sikerült a betörők akciója, és bejutottak az 57 szobás ingatlanba a kerten keresztül, majd a gardróbból eltulajdonították az ékszereket. 

Ecclestone egyik szóvivője elmondta: „Sajnos megerősíthetem, hogy betörés történt. A biztonsági szolgálat együttműködik a rendőrséggel. Tamara és a családja jól van, de nyilván dühösek és megrázta őket az eset.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!