2016-ra teljesen átalakul a Sauber autója

Alaposan átalakul majd a 2016-os Forma-1-es idényre a Sauber versenyautója – így nyilatkozott az istálló ifjú versenyzője, Felipe Nasr.


Alaposan átalakul majd a 2016-os Forma-1-es idényre a Sauber versenyautója – így nyilatkozott az istálló ifjú versenyzője, Felipe Nasr.

A svájci kiscsapat a nyolcadik helyen zárt idén a konstruktőri pontversenyben, egy évvel azután, hogy története leggyengébb idényét produkálta, és nem tudott pontot szerezni a királykategóriában.

A Sauber jövőre tovább fejlődne, ennek érdekében pedig a fejlesztések tekintetében is agresszív irányvonalat követ majd.

„Minden, amit mondhatok, hogy az új koncepció nagyon különbözőnek mutatkozik az autót illetően” – mondta Nasr.

„A koncepciót tekintve az idei és a tavalyi autó nagyon hasonlít, jövőre viszont egy kicsit agresszívebbek leszünk. Tudjuk, melyek azok a területek, melyeken javítanunk kell, és meg kell próbálnunk valamit. Szóval így fogunk tenni.”

„Ha úgy folytatjuk a fejlesztéseket, ahogy eddig, akkor kis lépéseket tudunk csak tenni. Ezért választunk más hozzáállást a 2016-os idényre.”

„Én komoly előrelépést várok. Mindannyian tudjuk, hová kell fejlődnie az autónak, de persze nehéz rögtön győztes autót építeni. Ez nem fog megtörténni. Viszont meggyőződésem, hogy nagyot lépünk előre.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!