2020-as Ferrari: Bizakodó hangok érkeznek Maranellóból! - F1VILÁG.HU

2020-as Ferrari: Bizakodó hangok érkeznek Maranellóból!

HIRDETÉS
Már jóval elégedettebbek a Ferrari új autójával kapcsolatban az olasz istálló mérnökei, mint néhány hete – ezt mondja Leo Turrini, a kiváló maranellói kapcsolatokkal rendelkező olasz újságíró.
YAS MARINA CIRCUIT, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 30: Sebastian Vettel, Ferrari SF90 during the Abu Dhabi GP at Yas Marina Circuit on November 30, 2019 in Yas Marina Circuit, United Arab Emirates. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

A zsurnaliszta néhány hete még arról írt cikkében, a Ferrari mérnökei nem teljesen elégedettek azokkal az adatokkal, melyeket a szélcsatornás tesztek, valamint a szimulációk során kaptak az új versenyautóval kapcsolatban, habár rámutatott,  bőven van még idő a 2020-as idény kezdetéig.

A Ferrari jövő kedden, február 11-én mutatja be új autóját, melyhez már minden alkatrészt le is gyártottak a maranellóiak, így az elmúlt napokban sikeresen össze is rakták a versenygépet, melyre még fontos tesztek várnak a jövő heti prezentációig.

Turrini szerint ráadásul a Scuderia mérnökei most már jóval elégedettebbek, mint korábban.

„Az elmúlt hét jelzései már jóval biztatóbbak” – fogalmaz az újságíró. „Eddig nem minden ment simán, de ahogy mondtam, még van idő.”

A Ferrari amellett, hogy megtartaná pazar egyenesbeli tempóját 2020-ra, természetesen sokat javítana autója kanyarteljesítményén.

„Az eredmények mellett a cél, hogy egyszerűbb gépük legyen, ami nem hajlamos a hirtelen teljesítményváltozásra a pályáktól függően” – írja Turrini, aki szerint a V6-os motorral is minden rendben.

„Maranellóban biztosak benne, hogy nincs probléma az erőforrás teljesítményével. [Mattia] Binotto legalábbis biztos abban, hogy az nem rosszabb a Mercedes és a Honda motorjánál.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

2020-as Ferrari: Bizakodó hangok érkeznek Maranellóból!
Licitálj a Verstappen által dedikált versenyfelszerelésre! 
McLaren-uralom az időmérő előtt a Hungaroringen!
Red Bull: A versenyzői kérdés nyitott 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!