4 éve írtuk: Bemutatta 2013-as autóját a Sauber

Napra pontosan 4 éve, 2013. február 2-án rántotta le a leplet C32-es modelljéről a Sauber Forma-1-es csapata.


Napra pontosan 4 éve, 2013. február 2-án rántotta le a leplet C32-es modelljéről a Sauber Forma-1-es csapata.

A svájci kiscsapat a 2013-as idényben a Nico Hülkenberg – Esteban Gutiérrez kettőssel vágott neki a bajnokságnak, akik végül 57 ponttal zárták a szezont, ezzel hozzásegítették a Saubert a konstruktőri 7. hely megszerzéséhez.

Hirdetés
 

4 éve írtuk az F1Világon:

A Sauber Forma-1-es csapata szombat délben hinwili központjában rántotta le a leplet 2013-as versenyautójáról. A gárda idén a Nico Hülkenberg – Esteban Gutierrez párossal vág neki a bajnokságnak.

A csapat tavaly kiváló évet zárt a királykategóriában, 126 megszerzett ponttal és négy dobogós helyezéssel hatodikként zárt a konstruktőrök versenyében.

Az istálló csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn a 2013-as autó szombati prezentációján elmondta, mindent megtesznek azért, hogy idén tovább javítsanak teljesítményükön.

A C32-es versenyautó a tavalyi modell továbbfejlesztett változata, ám a Sauber is élt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által kínált lehetőséggel, és egy panellel eltakarta a versenyautó lépcsős orrát.

A csapat motorpartnere idén is a Ferrari lesz.

Az új versenyautó jövő héten, Jerezben gurul majd pályára először, ahol Nico Hülkenber, valamint Esteban Gutierrez lesz szolgálatban.
A Sauber harmadik számú versenyzője az idei évben Robin Frijns lesz.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!