Friss hírek

6 éve történt Schumacher síbalesete

6 éve, 2013. december 29-én szenvedett súlyos sérülésekkel járó síbalesetet a Forma-1 történetének legeredményesebb versenyzője, Michael Schumacher.

Schumacher a meribeli síparadicsomban esett el síelés közben, melyet követően helikopterrel szállították kórházba. Ezt követően 9 hónapig feküdt kórházban, majd több életmentő agyműtét után felébresztették a mesterséges kómából, állapota pedig lassú javulást mutatott.

2014 őszétől Schumachert svájci otthonában ápolják, ennél több információt azonban a család kérésére nem osztottak meg a közvéleménnyel.

Hirdetés
 

A legutóbbi hírek a német versenyzővel kapcsolatban arról szóltak még szeptemberben, hogy egy párizsi kórházban őssejtkezelésen esett át, akkor a kórház egy névtelenséget kérő dolgozója úgy nyilatkozott, a hétszeres világbajnok tudatánál van.

Schumacher felesége, Corinna nemrég megszólalt nyilvánosan – néhány napja azt mondta: „A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek.”

Michael Schumacher Forma-1-es pályafutása során 7 világbajnoki címet, 91 futamgyőzelmet, 68 rajtelsőséget és 155 dobogós eredményt ért el. A német legenda január 3-án lesz 51 éves.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!