Friss hírek

A bajnoki bronzérem a cél: Élesben is beveti új fejlesztéseit a McLaren

Azt követően, hogy Portimaóban jól sikerült az új elemek tesztelése, a McLaren a hétvégén, Imolában élesben is beveti legújabb fejlesztéseit.

A wokingi gárda jelenleg a 4. helyet foglalja el a konstruktőri pontversenyben, mindössze 2 pont a lemaradása a Racing Pointtal szemben, előnye pedig 4 egységnyi a Renault előtt.

A McLaren természetesen mindent megtesz a konstruktőri 3. hely megszerzéséért, a múlt hétvégi Portugál Nagydíj pénteki edzésein pedig számos új elem felkerült versenyautóira.

„Összességében elégedett voltam azzal, ahogy a hétvége zajlott. Szerintem egy szolid konfigurációval kezdtünk, felkerült az autóra az új orrkúp pénteken. És teszteltünk néhány új fejlesztést is az edzéseken, amiket szeretnénk Imolától kezdve használni, mivel pozitív eredményeket kaptunk” – mondta Andreas Seidl, a wokingi gárda csapatfőnöke.

„A hétvége további részében is versenyképes autónk volt szerintem. Újra megerősítést nyert, hogy egy olyan autónk van, amellyel harcolhatunk a konstruktőri 3. helyért. Sok múlik majd a megbízhatóságon, maximalizálnunk kell a versenyeket, célba kell érnünk mindkét autónkkal.”

„Ez fogja eldönteni azt, hogy melyik csapat végez a 3. helyen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!