Lépj be az F1Világ Paddockba, és kövesd percrekészen a bahreini eseményeket!

  Bahreini Nagydíj
ALGARVE INTERNATIONAL CIRCUIT, PORTUGAL - OCTOBER 25: Lando Norris, McLaren MCL35 during the Portuguese GP at Algarve International Circuit on Sunday October 25, 2020, Portugal. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

A bajnoki bronzérem a cél: Élesben is beveti új fejlesztéseit a McLaren

A bajnoki bronzérem a cél: Élesben is beveti új fejlesztéseit a McLaren

Azt követően, hogy Portimaóban jól sikerült az új elemek tesztelése, a McLaren a hétvégén, Imolában élesben is beveti legújabb fejlesztéseit.

A wokingi gárda jelenleg a 4. helyet foglalja el a konstruktőri pontversenyben, mindössze 2 pont a lemaradása a Racing Pointtal szemben, előnye pedig 4 egységnyi a Renault előtt.

A McLaren természetesen mindent megtesz a konstruktőri 3. hely megszerzéséért, a múlt hétvégi Portugál Nagydíj pénteki edzésein pedig számos új elem felkerült versenyautóira.

„Összességében elégedett voltam azzal, ahogy a hétvége zajlott. Szerintem egy szolid konfigurációval kezdtünk, felkerült az autóra az új orrkúp pénteken. És teszteltünk néhány új fejlesztést is az edzéseken, amiket szeretnénk Imolától kezdve használni, mivel pozitív eredményeket kaptunk” – mondta Andreas Seidl, a wokingi gárda csapatfőnöke.

„A hétvége további részében is versenyképes autónk volt szerintem. Újra megerősítést nyert, hogy egy olyan autónk van, amellyel harcolhatunk a konstruktőri 3. helyért. Sok múlik majd a megbízhatóságon, maximalizálnunk kell a versenyeket, célba kell érnünk mindkét autónkkal.”

„Ez fogja eldönteni azt, hogy melyik csapat végez a 3. helyen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!