A Balatonon vagy? Az F1-es eseményekről így sem maradsz le! - F1VILÁG.HU

A Balatonon vagy? Az F1-es eseményekről így sem maradsz le!

HIRDETÉS
Pazar időjárással kecsegteti a magyarokat ezen a hétvégén a Balaton, és pontosan tudjuk, egy vérbeli Forma-1 rajongónak ilyen esetben nagyon nehéz döntést kell meghoznia! Mi viszont segítünk nektek abban, hogy a magyar tenger partján is naprakészek maradjatok a száguldó cirkusz eseményeivel kapcsolatban!
Balaton

Az F1Világ.hu az idei szezonban indította el új aloldalát, mellyel kvázi belépést nyújtunk nektek az F1-es paddockba: folyamatosan beszámolunk a versenyhétvége eseményeiről, fotókkal, videókkal, a legfrissebb hírekkel és percrekész információkkal szolgálunk a száguldó cirkusz világából.

Ez természetesen ezen a hétvégén sincs másképp: az alábbi hivatkozásra kattintva már be is léphetsz az F1Világ Paddockba, és tájékozódhatsz a Silverstone-ban zajló eseményekről – természetesen okostelefonodon is!

Ha tehát épp a Balaton partján sütteted a hasad, de nem bírsz meglenni benzingőz nélkül, esetleg két csobbanás között csak rákukkantanál az aktuális hírekre, mi tálcán kínáljuk neked az információkat!

Ja, és még valami: a naptejjel ne spórolj, felhevült testtel és/vagy alkoholos állapotban pedig ne ugorj a vízbe!

[custom-twitter-feeds]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!