Friss hírek

A baleset ellenére kellemesen csalódott Albon

A balesete ellenére elégedett a Brit Nagydíj pénteki edzésnapjával Alexander Albon, a Red Bull F1-es versenyzője – a thai pilóta úgy érzi, sikerült előrelépéseket tenniük.

A Brit Nagydíj első szabadedzését Max Verstappen nyerte, míg Albon 7 tizedmásodperces hátránnyal a 4. lett – a második tréningen Albon a 2. lett Lance Stroll mögött, és mindössze 9 századmásodperc volt a hátránya. 

Albon a második gyakorláson összetörte a Red Bullt, miután a Stowe kanyarban elveszítette uralmát az autó felett – ennek ellenére úgy érzi, összességében pozitív napot zártak. 

„A második szabadedzés végén történt incidens ellenére volt sok pozitív tapasztalatunk a mai napról. Jól vagyok, és annyira nem volt rossz. Az autó hátulja megindult elég gyorsan, és nem tudtam megfogni. Úgy gondoltam, hogy megfogtam, de aztán a falnak ütköztem” – nyilatkozta Albon. „Meg fogjuk nézni az adatokat, és látjuk majd, hogy mi történt ott.” 

„Csapatként úgy gondolom, hogy sikerült előrelépést tennünk” – folytatta. „Rosszabbra számítottunk ma, de az autót jó érzés vezetni, és az első szabadedzés első körétől kezdve jól működik.”

„Nyilván a Mercedes még sok mindent rejteget, ebben biztos vagyok, szóval holnap majd meglátjuk őket, de a mi részünkről az autó kiegyensúlyozottabb, és már jobban megértjük a működését. Holnap a hőmérséklet és az időjárás teljesen más lesz, mint ma, szóval egy újraindulás lesz, de eddig jónak tűnnek a dolgok.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!