Friss hírek

A „begyógyszerezett” Norris kemény versenyre számít

Fájdalmai miatt begyógyszerezve vett részt a Forma-1-es Stájer Nagydíj szombati időmérő edzésén Lando Norris. A brit versenyző nehéz versenyre számít.

A McLaren versenyzőjénél a pénteki edzésnapon jelentkeztek hátproblémák, emiatt a második szabadedzésen nem is körözött annyit, mint tervezte.

Norrist természetesen rögtön kezelésbe vették Spielbergben, és az esős körülmények kezdtek neki, hiszen a vizes pályán a kisebb tempó miatt nem érte olyan nagy terhelés a testét.

A McLaren versenyzője a 6. legjobb időt autózta az időmérő edzésen, ám 3 rajthelyes büntetést kapott még pénteken sárga zászlónál történt előzés miatt, így a 9. helyről indulhat a vasárnapi versenyen.

Norris a kvalifikáció után elárulta, még nem tudják pontosan, miért vannak fájdalmai.

„Nem mondom meg, mi ez, de nem is annyira a hátammal van gond, hanem valami mással belül. Amikor rálépek a fékre és kanyarodom, és hatnak rám a G-erők, az komoly fájdalmat okoz” – mondta a brit tehetség.

„Próbáljuk kideríteni, mi ez, de szombaton már sokkal jobb volt a helyzet – leginkább azért, mert be voltam gyógyszerezve, és esősek voltak a körülmények. De azt hiszem, sokkal komolyabb kihívás lesz majd vasárnap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!