Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A BMW versenyzői bíznak a jobb folytatásban

A BMW Sauber versenyzői, Robert Kubica és Nick Heidfeld bevallották, hogy sokkal jobb teljesítményre számítottak az időmérő edzésen a Török Nagydíjon.

A BMW Sauber versenyzői, Robert Kubica és Nick Heidfeld bevallották, hogy sokkal jobb teljesítményre számítottak az időmérő edzésen a Török Nagydíjon.

Kubica idei legrosszabb eredményét érte el a kvalifikáción, és csak az ötödik helyről vághat neki a holnapi megmérettetésnek, míg Heidfeld a kilencedik pozícióban landolt.

A lengyel versenyző ugyan elégedett volt mai teljesítményével, mégis bevallotta, a második etapot követően, ahol a második helyen végzett, sokkal többre számított.

“Elégedett vagyok az időmérővel, és bízom az eredményes folytatásban” – mondta Kubica. “Megmondom őszintén, hogy többre számítottunk a második etapot követően, de miután megtankoltuk az autót, annak egyensúlya megváltozott, és néhány kanyarban nehezebben volt vezethető.”

“A megtankolt autóval jelentős volt az alulkormányozottság. Az éjszaka folyamán át kell tanulmányoznunk az adatokat, hogy megértsük, mi ennek az oka.”

Heidfeld már nem volt ennyire elégedett, bár elmondta, jobban mentek a dolgok, mint az edzéseken.

“Természetesen nem vagyok elégedett a kilencedik hellyel, de látok javulást, ugyanis jobban mentem, mint a délelőtti edzésen” – mondta a német versenyző.

“Kisütött a nap, ami segített abban, hogy gyorsabban felmelegítsem a gumikat. Az utolsó köröm jó volt, egészen a harmadik szektorig, ahol hibáztam, ami legalább három tizedembe került. Úgy gondolom, hogy a versenyen előrébb végezhetek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

A BMW versenyzői bíznak a jobb folytatásban
Új diffúzorral érkezik Portugáliába a Ferrari
Itt a Racing Point válasza: Ezért nem tesztelték Strollt a Nürburgringen!
Már hétvégén bejelenti Schumacher szerződtetését a Haas?
Súlyos kérdéseket vet fel Stroll pozitív koronavírus-tesztje
Red Bull: Ha Albon nem javul, kívülről kell versenyzőt hoznunk