Friss hírek

A Brawn visszavágna a Red Bullnak a hétvégén

Azt követően, hogy az elmúlt versenyen labdába sem tudott rúgni a Red Bull Racinggel, Ross Brawn úgy gondolja, hogy csapata sokkal jobb formában lesz a hétvégi Német Nagydíjon, ahol ismét visszatérhet a mezőny élére.

Azt követően, hogy az elmúlt versenyen labdába sem tudott rúgni a Red Bull Racinggel, Ross Brawn úgy gondolja, hogy csapata sokkal jobb formában lesz a hétvégi Német Nagydíjon, ahol ismét visszatérhet a mezőny élére.

A Red Bull Racing senkitől sem zavartatva, kettős győzelmet aratott Silverstone-ban, ahol a hazai közönsége előtt versenyző Jenson Button csak a hatodik helyen futott célba, pedig az első hét versenyen hatszor állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Brawn azonban úgy gondolja, az elmúlt verseny nem mérvadó, hiszen a brit ringen minden körülmény ellenfelüknek kedvezett, és fejlesztéseiknek köszönhetően, már ezen a hétvégén visszavághatnak.

Hirdetés
 

“Már alig várjuk, hogy pályára gördülhessünk a hétvégi Német Nagydíjnak helyet adó Nürburgringen, melynek karakterisztikája feküdni fog autónknak, és kihozza az erejét” – mondta Brawn a csapat előzetesében.

“Lesz néhány olyan aerodinamikai elemünk, amit az ottani nehézségek miatt nem vetettünk be az időmérőn és a versenyen Silverstone-ban, illetve olyan újítások is felkerülnek az autóra, amiket kimondottan a Nürburgringre fejlesztettünk, így azt gondolom, hogy magabiztosan várhatjuk a hétvégét.”

Annak ellenére, hogy éppen hazai versenyükön nem tudtak diadalt aratni, és be kellett érniük a harmadik, illetve a hatodik hellyel, Brawn szerint voltak pozitívumai is a Brit Nagydíjnak, ahol rengeteget tanultak.

“A csapat összes tagja nagyon keményen dolgozik azon, hogy visszatérjünk az élre, és tovább folytassuk szezon eleji szárnyalásunkat. Azt gondolom, sokat tanultunk a silverstone-i futamból, ami rámutatott gyengéinkre, és egy sokkal erősebb csapatként érkezhetünk meg motorszállítónk, a Mercedes-Benz hazai versenyére, ahol ismét az élen szeretnénk harcolni.”

A bajnokság éllovasa, Jenson Button is magabiztosan várja a hétvégi versenyt, mert úgy érzi, csapatának mindene megvan ahhoz, hogy visszavágjon az elmúlt futamon elszenvedett vereségért, és tovább növelje előnyét a bajnokságban.

“Az extra héttel megtoldott szünet alatt mindenki nagyon keményen dolgozott a gyárban, és a Mercedes-Benznél, hogy a lehető legjobb csomaggal érkezhessünk meg a Német Nagydíjra, és már alig várjuk, hogy megmutathassuk, mire is vagyunk képesek a Nürburgringen egy olyan hétvége után, ami csalódást okozott számunkra” – mondta a brit versenyző.

“A silverstone-i versenyen futott utolsó etapom megmutatta, hogy igen versenygépes az autó, így magabiztosan várhatjuk a hétvégi versenyt, ahol fordíthatunk. Biztos vagyok abban, hogy nagyon kemény küzdelmet láthatunk legközelebbi ellenfeleinkkel, és bízom abban, hogy egy remek futam lesz a rajongók számára.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!