A Caterham is bemutatta új versenyautóját

A Marussia után a Caterham is bemutatta 2013-as versenyautóját a jerezi teszt startja előtt. A leafieldi gárda 2013-ban a Charles Pic – Giedo van der Garde párossal vág neki a világbajnokság küzdelmeinek.A Marussia után a Caterham is bemutatta 2013-as versenyautóját a jerezi teszt startja előtt.

A Caterham volt a tizedik istálló, amely lerántotta leplet versenygépéről, a CT03-asról, így más majdnem teljesen kiegészült a mezőny, csupán a Williams adós még az új autójával – az istálló február 19-én tartja bemutatóját.

A Caterham idén a Charles Pic – Giedo van der Garde versenyzőpárossal vág neki a szezonnak.

A csapatfőnök Cyril Abiteboul elmondta, nagyon büszke az istállóra, és véleménye szerint a korlátaiknak megfelelően a lehető legjobb munkát végezték az új autó építésekor.

„Az érkezésem óta ez az első versenyautó, amit építettünk, szóval nagyon büszke vagyok. Nagyon örülök, hogy a rendelkezésünkre álló forrásokat és költségvetésünket a lehető leghatékonyabban tudtuk felhasználni ahhoz, hogy pozíciónkat megszilárdítsuk a Formula-1-ben.”

További részletek és fotók hamarosan…

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!