Orosz Nagydíj

A Ferrari az egykörös teljesítményére koncentrál

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali szerint csapatának az egykörös teljesítményére kell fókuszálnia, hogy továbbra is harcban maradhasson a világbajnoki címért.


A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali szerint csapatának az egykörös teljesítményére kell fókuszálnia, hogy továbbra is harcban maradhasson a világbajnoki címért.

Fernando Alonso fantasztikusan teljesít az idei évben a nem éppen versenyképes Ferrarival, és a Monacói Nagydíjon megszerzett harmadik helyezésével, átvette a vezetést a bajnokságban.

Domenicali azonban úgy gondolja, hogy a Ferrarinak el kell kezdenie harcba szállni a pole pozícióért, hogy a versenyen előnyt kovácsolhasson abból, hogy tiszta az út előtte.

„Ha a pole pozícióért harcolsz, és a pole-ban vagy, akkor egy teljesen más versenyt futhatsz” – mondta a csapatfőnök. „Ez az, amire most fokuszálnunk kell, hogy biztosítsuk, a dolgok megfelelő irányba haladjanak.”

„Ami az autó puszta teljesítményét illeti, egy nehéz startunk volt. Olyan helyzetben vagyunk, amivel nem vagyunk elégedettek, és ahonnan javulni szeretnénk, mert azt látjuk, hogy más autók a pole-ért harcolnak, mi pedig nem. Ennek kell lennie a célnak a jövőben.”

A Ferrari a Spanyol Nagydíjon mutatta be vadonatúj javítócsomagját, ami komoly előrelépést jelentett, és több új fejlesztés érkezik majd a következő versenyekre.

„Úgy érzem, otthon mindenki nagyon keményen dolgozik azon, hogy minden egyes versenyen fejlődést érjünk el, és egyre jobb legyen az autó” – folytatta Domenicali.

„Boldog vagyok, hogy vezetünk, de egy ilyen bajnokságban mindent meg kell lennünk azért, hogy ne veszítsünk pontokat. Számos versenyző és csapat van harcban a győzelemért, éppen ezért mindig ott kell lenned az élmezőnyben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS